Mortara.nl

Opdrachtgever:

No.Dots


Technieken:

HTML/CSS
jQuery
Wordpress
PHP
Mailchimp API


Bekijk project:

www.mortara.nl

In opdracht van no.dots heb ik het WordPress theme voor Mortara.nl ontwikkeld op basis van een aangeleverd design. Deze WordPress klus was uitdagend, maar erg gaaf om te doen. Achter de schermen is namelijk veel gebeurd om deze website te realiseren. Ook is de website volledig responsive.

De volgende onderdelen springen er bij deze website uit:

 

  • Op maat gemaakte registratie/login en account aanpassen pagina. Voor het registreren is een plugin geschreven speciaal voor de wensen van Mortara. De account aanpassen pagina dient er voor zodat je als bezoeker niet in het WordPress gedeelte van de website hoeft om je informatie bij te werken. Zo is de gehele website en de functionaliteiten daarvan in dezelfde stijl.

 

  • Een koppeling met de Mailchimp API om je als bezoeker in te schrijven voor verschillende groepen binnen de Mailchimp account van Mortara. Het in- en uitschrijven van de groepen gebeurd simpelweg door op bijbehorende vinkje of kruisje te klikken in de bijbehorende tabel en de instellingen op te slaan. Zo kan Mortara verschillende nieuwsbrieven versturen op basis van de voorkeuren van haar bezoekers en kun je als bezoeker bepalen voor welke producten je wel of geen informatie wilt ontvangen.

 

  • White-listed domains voor registratie. Standaard moet een accountregistratie op deze website worden goedgekeurd door Mortara. Om het voor Mortara makkelijker te maken kunnen ze domeinnamen “whitelisten” zodat registraties met e-mailadressen op bepaalde domeinnamen automatisch geaccepteerd en geactiveerd worden.
Homepage

Homepage

Navigatie

Navigatie

Navigatie

Productpagina

Opleidingenoverzicht

Opleidingenoverzicht

Opleidingspagina

Opleidingspagina

Klantenportaal

Klantenportaal

FAQ / Veelgestelde vragen

FAQ / Veelgestelde vragen

Nieuwsbrieven beheerpagina

Nieuwsbrieven beheerpagina

Accountpagina

Accountpagina

Contact Jebble

Social:
LinkedIn